Lidmaatschap van de Pijnackerse Watervrienden

Aanmelding

Als u uw kind wilt opgeven voor zwemlessen of een proefles wilt aanvragen bij de PWV dan kunt u dit doen door onderstaand digitaal formulier in te vullen:

inschrijfformulier

Na het voldoen van het inschrijfgeld zal uw kind op de wachtlijst geplaatst worden. Zodra uw kind vijf jaar is zal hij/zij, wanneer er plaats is, opgeroepen worden. Als er een proefles is aangevraagd hoeft het inschrijfgeld nog niet betaald te worden.

Tarieven

Dit zijn de Tarieven PWV 2024 v2 nav besluit ALV 2024

Dit zijn de bijbehorende Facturatie procedures en opzegging v.2022

Mocht u een vraag hebben over een rekening, dan kunt u contact opnemen met de Penningmeester.

Automatische incasso

Hier vind u het Machtiging automatische incasso. Wij vragen u dit formulier uit te printen en te ondertekenen. U kunt het tijdens lesuren bij ons af te geven, deponeren in de brievenbus van het clubhuis, per post opsturen naar: PWV, Noordweg 77a, 2641 ZA Pijnacker of inscannen en mailen naar de  Leden Administratie.

Opzegging

Het opzeggen van het lidmaatschap dient ten alle tijden schriftelijk (per brief of e-mail) te gebeuren bij de penningmeester en/of ledenadministratie. Stuur uw mail naar de Penningmeester en/of de  Leden Administratie. Een brief kunt u sturen naar PWV, Noordweg 77a, 2641 ZA Pijnacker of in de brievenbus van het clubhuis (Noordweg 77a) deponeren.

Menu