Zwemdiploma ABC

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem-ABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma’s hebben een duidelijk opbouw en de diploma’s A en B zorgen voor tussentijdse beloning maar pas als je het complete Zwem-ABC op zak hebt ben je een echte vriend van het water geworden. Eén die zich goed kan redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. De PWV adviseert daarom om alle drie de diploma’s te halen.

De Pijnackerse Watervrienden houden de richtlijnen aan, van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Klik hier om de diploma-eisen Zwem ABC te bekijken.

Lees hier meer over ons systeem en manier van lesgeven.

Als ouder kunt u via een online leerlingvolgsysteem de voortgang van uw kind(eren) bekijken. In het document: Handleiding Leerlingvolgsysteem AllUnited wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de voortgang van uw kind kunt inzien. Heeft u meerdere kinderen die bij ons zwemmen dan moet u voor elk kind een aparte gebruikersnaam gebruiken. De lesgevers zullen ongeveer eens per maand de voortgang bijwerken.

De Pijnackerse Watervrienden hebben voor de jonge zwemmertjes een leuke poster om de vorderingen bij te houden die zij hebben opgedaan. Klik hier voor een uitleg van de zwem ABC-poster.

Dit zijn onze huisregels in het zwembad.

Aanmelden kan eenvoudig via de pagina: Lidmaatschap

Menu