Zwemdiploma halen bij de Pijnackerse Watervrienden

De Pijnackerse Watervrienden bieden de mogelijkheid (voor kinderen en volwassenen) om een zwemopleiding te volgen voor:

  • het Zwem ABC
  • Zwemvaardigheid I,II en III *
  • verschillende specifieke zwemvaardigheidsdiploma’s zoals snorkelen en survival. *

Op dit moment zijn er ongeveer 200 kinderen en volwassenen met een diploma bezig. De opleiding van de Pijnackerse Watervrienden is door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) goedgekeurd en staat binnen de regio bekend als één van de beste. De opleiding bij de PWV wordt gegeven door vrijwilligers met hart voor de zwemsport. Het doel is niet om zo snel mogelijk een diploma te halen, maar de kandidaten technisch goed en veilig te leren zwemmen. Veel ouders kiezen juist daarom voor de zwemopleiding van de Pijnackerse Watervrienden in zwembad de Viergang in Pijnacker.

Wilt u uw kind aanmelden voor de PWV, ga dan naar het kopje “lidmaatschap” en vul alle gegevens in. Uw kind zal op de wachtlijst worden geplaatst. Vanaf 5 jaar zal uw kind, wanneer er plaats is, worden opgeroepen.

De Technische Commissie (TC)

De Technische Commissie van de Pijnackerse Watervrienden is binnen de vereniging verantwoordelijk voor de opleiding tot de verschillende diploma’s van de NRZ. Naast de zwemopleiding heeft de Technische Commissie als tweede belangrijke taak de begeleiding en opleiding van het lesgevend kader. Het lesgevend kader bestaat op dit moment uit ongeveer 40 vrouwen, meisjes, jongens en mannen, die er allemaal plezier in hebben om kinderen op te leiden voor een zwemdiploma. Het lesgevend kader, dat volledig uit vrijwilligers bestaat, is gediplomeerd of in opleiding. Wij bieden lesgevers verschillende opleidingen, cursussen en nascholingen.

Vrijwilligers

Naast het lesgevend kader dat we nu hebben, zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuw lesgevend kader en mensen die de Technische Commissie willen versterken.

Contact

Heeft u vragen over onze opleidingen, wilt u lesgever worden of wilt u weten wanneer uw kind ook al weer zwemt, neem dan contact op met de Technische Commissie.

 

*  voor de zwemvaardigheidsdiploma’s I, II en II, snorkelen en survival is het C-diploma benodigd.

Menu